Ücretsiz Online IELTS Hazırlık Eğitimi

Ücretsiz Online IELTS Hazırlık Eğitimi

Merhaba! Ücretsiz eğitim serimizde Ücretsiz Online IELTS Hazırlık Eğitimi ile devam ediyoruz.

IELTS Sınavı Nedir, Neden Gereklidir?

IELTS Sınavı, İngilizcenin kullanıldığı ülkelerde eğitim almak ya da çalışmak isteyenlerin İngilizce dil seviyelerini değerlendirmek için yapılan bir sınavdır. Birçok ülke tarafından kabul edilen uluslararası geçerliliği yüksek bir sınavdır. IELTS Birleşik Krallık Cambridge Üniversitesi, British Council ve Avustralya ortak mülkiyetindedir.

ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Yeni Zelanda ve İrlanda dahil olmak üzere pek çok ülkede eğitim görmek ve iş başvurusunda bulunmak için IELTS sonucu talep edilmektedir.

Ücretsiz Online IELTS Hazırlık Eğitimi ise dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerine ilişkin 80 saatin üzerinde interaktif alıştırma materyallerine ücretsiz ve anında erişebileceksiniz!

Ayrıca bu kurs, IELTS sınav merkezi ve dünyanın önde gelen öğrenim merkezlerinden biri olan The University of Queensland’den deneyimli İngilizce öğretim profesyonelleri tarafından tasarlanmış ve yazılmıştır.

Tüm kurs yazarları, öğrencilerin akademik IELTS hedeflerine, İngilizcenin birincil dil olduğu bir üniversiteye girme hedefine ulaşmalarını sağlayan kapsamlı deneyime sahiptir.

Kurs kendi hızınıza göre ayarlandığından, tüm kurs birimlerini sırayla tamamlayabilirsiniz. Yalnızca odaklanmak istediğiniz alanları IELTS Academic sınavlarına hazırlanmak için seçebilirsiniz. Bu kursu tamamladığınızda, kendinizi IELTS Akademik testlerini tamamlamaya tamamen hazır hissedeceksiniz.

 

Kursa Katılmak için Buraya Tıkla!